Hund & Harmoni - Om os - Tina - instruktør

Tina Charlotte Nielsen

Årgang 75
Klikkeradfærdsinstruktør og hundemassør

Jeg er uddannet Klikkeradfærdsinstruktør hos Hund&Harmoni i perioden august 2013 til juli 2015 og afsluttede i efteråret 2017 en uddannelse som hundemassør hos Kompetencegaarden.

Jeg er p.t. ved at tage en efteruddannelse for jagtinstruktører hos svenske Lena Gunnarsson, der står bag firmaet Klikkerforläget. Lena er medforfatter til bogen "Apportering till vardag och fest!", som hun også underviser ud fra.

Oktober 2018 startede jeg på uddannelsen som Adfærdsbehandler hos Hund&Harmoni, og jeg forventer at være færdig efterår/vinter 2020.

Udover at undervise i Hund&Harmoni-regi har jeg også mit eget firma, hvor jeg tilbyder hundemassage, hundeluftning og hundepasning. Du kan læse mere på min hjemmeside www.vovsewellness.dk.

Efter mange år med 3-4 hunde på én gang, har jeg nu kun F1-labradoren Bonus, der er en lille sød og ikke mindst meget frisk årgang 2016.

Jeg træner dagligt jagtrelateret træning med hende, men lidt tricks og næsearbejde bliver der også plads til i ny og næ.

Udover Bonus har jeg også 4 små ponyer, som jeg klikkertræner. Planen er, at de skal lære en masse sjove tricks. Det er både sjovt, udfordrende og lærerigt at klikkertræne en helt anden art, end man er vant til at arbejde med.

Du kan se mit CV HER.

Du kan se lidt hyggebilleder af mig og mine hunde fra sommeren 2016 HER.

Du kan se billeder af hele vores team HER.