Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Adfærdsbehandling

Adfærdsbehandling

Adfærdsbehandler: Mai-Britt
Pris: 600 kr. pr. time
Tillæg: 500 kr. efter kl. 16
Kørsel: 3,54 kr. pr. km

Uhensigtsmæssig adfærd kan opstå af flere årsager. Det kan blandt andet være, at din hund ikke har fået en optimal opvækst og socialisering. Det kan også være, at din hund har fået nogle dårlige oplevelser, som gør, at den pludselig ændrer adfærd. Meget uhensigtsmæssig adfærd kan også skyldes, at din hund ikke bliver stimuleret nok i hverdagen, og derfor har en masse overskudsenergi, som den kanaliserer over i uhensigtsmæssig adfærd.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at jo længere en uhensigtsmæssig adfærd får lov til at stå på, jo sværere og længere tid tager det som regel at ændre den.

En adfærdsbehandling består i, at jeg besøger dig og din hund, da det er vigtigt for mig, at se hunden i hjemlige omgivelser. Jeg arbejder ud fra den ideologi, at man er nødt til at finde årsagen til problemet i stedet for kun at arbejde med selve symptomerne.

Efter konsultationen hjemme hos dig, som typisk tager 2-3 timer, udarbejder jeg en skriftlig handlingsplan, som du skal følge. Det vil sige, at du skal være forberedt på, at det også vil kræve en indsats fra din side.

Hvis der er behov for, at vi mødes yderligere, så aftaler vi dette.

Hvis du ønsker at booke en adfærdskonsultation, så venligst kontakt Mai-Britt enten på mobil 21 69 57 09 eller mail info@hundogharmoni.dk.