Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Dagkurser - Negleklip & håndtering i hverdagen

Negleklip & håndtering i hverdagen

Dato/tidspunkt: Søndag 15/3-2020 kl. 9-15
Undervisere: Mai-Britt og Bettina
Antal hunde: 6-8 hunde
Sted: Vibelandsvej 8, 3200 Helsinge
Pris: 975 kr. 

Har du også et brændende ønske om selv at kunne klippe negle på din hund?

Selvom det nok lige umiddelbart lyder lidt overkilled, så kan negleklipning rent faktisk ende med at blive en super hyggelig stund sammen med din hund - og vi taler ikke ud af det blå, da vi selv har været dér...

Vores oplevelse er, at det ofte handler om utryghed både hos vores hunde og/eller os selv. Mange hunde bliver paniske, så snart de ser negleklipperen, og hvis man en sjælden gang tager fat i en pote, så trækker de omgående forbenet til sig og fordufter. Når det kommer til os selv, så handler det tit om, at vi er nervøse for at klippe for langt ned, at vi ikke lige kan overskue at klippe sorte negle eller at vi bare ikke føler, vi har modet til det. På dette kursus vil du få redskaberne til at lære at klippe din hunds negle, så det bliver en tryg oplevelse for jer begge.

Udover negleklipning så kommer vi og også til at arbejde med andre hverdagsrelaterede emner som fx børstning, fjerne flåter, dryppe øjne eller hvad du måtte opleve som problematisk i forbindelse med håndtering i hverdagen.

Vi arbejder 100% på hundens præmisser og med 100% positive træningsmetoder.

Du skal medbringe:

  • Egen frokost
  • Masser af små lækre godbidder
  • Vandskål til din hund
  • Kropssele og almindelig line (ikke flex-line)
  • Et tæppe/måtte til din hund
  • En negleklipper
  • Klikker (kun hvis du er vant til at træne med klikker)
  • Høm-høm-poser


Vi sørger for kaffe, thé og lidt sunde snacks.

Alle kan deltage, da det ikke kræver nogen form for forudgående træning, så uanset om du har en hvalp, unghund eller gammel hund, så vil du kunne have stor gavn af dette dagkursus. Da hundene på skift vil være ude i mindre grupper, skal din hund løbende kunne opholde sig i bilen for at slappe af og lade op.

Hvis vejret er dårligt, træner vi indenfor i et opvarmet lokale, hvor der maks. vil være 2-3 hunde inde ad gangen, som alle vil være afskærmet fra hinanden. Har du en hund, der er særlig sensitiv i forhold til andre hunde, så kontakt os, så vi sammen kan aftale, hvad der vil være bedst for din hund.

Kurset vil være en blanding af teori og praktiske træning, og du vil efter kurset få tilsendt skriftligt materiale med de øvelser, som vi arbejder med på dagen, så du kan fortsætte træningen derhjemme.

Din tilmelding er bindende, hvilket betyder, at du kun får dine penge retur, såfremt kurset ikke bliver til noget. Du er dog altid velkommen til at sælge din plads til en anden, såfremt du bliver forhindret i at deltage. 

Tilmeldingsblanket: