Hvalpepakken

(hvalpe op til 5 måneder) 

Datoer/tidspunkt: Lørdag 26/10-30/11 kl. 9.30-10.30
Sted: Humlebækvej 45, 3480 Fredensborg (udendørs)
Instruktør: Mai-Britt eller Bettina
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 6 x 1 time
Pris: 995 kr. inkl. introaften 

Der er obligatorisk introaften UDEN hund for alle nye kursister fredag 25/10-2019 kl. 18.00-20.00. Vi vil i løbet af aftenen - og ved hjælp af en demohund - tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset. Introaften foregår indendørs i en uopvarmet ridehal på Humlebækvej, så sørg for at have tøj på til forholdene. 

Vi har sammensat en unik hvalpepakke, så du kan få givet din hvalp den allerbedste start:

  • 2 timers introaften
  • Skriftligt materiale om klikkertræning
  • Skriftligt materiale "10 gode hvalperåd"
  • Mail med beskrivelse af øvelser efter hver træningsgang hvor du deltager
  • Basis lydighedstræning
  • Socialisering, som tilpasses den enkelte hvalp

Lydighedsdelen består af følgende øvelser: Kontakt, indkald, gå pænt og "værsgod". 

Med socialisering* får hvalpene udviklet deres sociale kompetencer. Da vi har 100% fokus på, at din hvalp får opbygget en masse gode associationer i forhold til andre artsfæller, sætter vi hvalpene sammen, så legen bliver så jævnbyrdig som muligt. Afhængig af hvordan hvalpene matcher hinanden, får de lov til at lege lidt. Det kan dog også være, at vi vurderer, at det er en bedre læring for hvalpene at gå en lille tur sammen eller "tale sammen" gennem et hegn. Vi gør vores ypperste for, at det skal blive en god oplevelse for din og dine medkursisters hvalpe.

OBS! Når vi træner udendørs, har vi mulighed for at dele hvalpene op på flere baner. Når vi træner indendørs, har vi kun én bane, så dér leger hvalpene på skift, så de bedst muligt matcher hinanden i størrelse og legeadfærd.

Du kan se billeder fra vores Hvalpepakke HER.

Tilmeldingsblanket: