Familiejagthunden 1

Datoer/tidspunkt: Søndag 17/3-28/4 kl. 9.30-10.30 (ikke søndag 24/3 og 21/4)
Sted: Humlebækvej 45, 3480 Fredensborg (udendørs)
Instruktør: Tina
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 5 x 1 time
Pris: 800 kr. (850 kr. inkl. teoriaften)

Se også vores kursus "Apportering, Leg og Ro" - klik HER.

Der er obligatorisk introaften UDEN hund for alle nye kursister fredag 15/3-2019 kl. 18-20Vi vil i løbet af aftenen - og ved hjælp af demohunde - tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset.  Introaften foregår indendørs i en uopvarmet ridehal på Humlebækvej, så sørg for at have tøj på til forholdene. 

Dette kursus er målrettet stående, stødende og apporterende fuglehunde. Har du en anden race, men kunne du godt tænke dig at træne de øvelser, som vi gør på vores jagthold, så er du også hjertelig velkommen hos os.

Det er ikke et krav, men det er klart en fordel, at din hund kan lidt basislydighed. 

På Familiejagthunden 1 starter vi med at indlære alle jagthundens grundfærdighederne, og vi kommer til at arbejde med følgende øvelser: 

  • Kontakt
  • Ro-træning
  • Stop-fløjt
  • Indkald
  • Apportering 


Vi anvender masse af DoggieZen og targeting i vores træning.

Du vil efter hver træningsgang, hvor du deltager, få tilsendt en udførlig mail med beskrivelse af de øvelser, som du skal træne derhjemme. Hvor langt du når på kurset med de enkelte øvelser afhænger dels af, hvilket niveau du starter på, og hvor meget du får trænet mellem gangene.

Når vi har modtaget din betaling for kurset, får du tilsendt en liste med de ting, som du skal sørge for at medbringe til hver træningsgang. 

Der er ingen fri leg på kurset.

Tilmeldingsblanket: