Hverdagslydighed

Datoer/tidspunkt: Lørdag 26/10-30/11 kl. 11.00-12.00
Instruktør: Mai-Britt
Sted: Humlebækvej 45, 3480 Fredensborg (udendørs)
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 6 x 1 time
Pris: 950 kr. (995 kr. inkl. introaften) 

Der er obligatorisk introaften UDEN hund for alle nye kursister fredag 25/10-2019 kl. 18-20. Vi vil i løbet af aftenen - og ved hjælp af demohunde - tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset.  Introaften foregår indendørs i en uopvarmet ridehal på Humlebækvej, så sørg for at have tøj på til forholdene. 

Hverdagslydighed er for dig, der lige har afsluttet vores hvalpehold, og som ønsker noget mere lydighed. Eller for dig, der har en unghund eller voksen hund, og som ønsker at træne lydighed på et begynderhold.

På dette hold arbejder du med kontaktøvelser samt lydighedsøvelser som sit, dæk, plads, indkald samt gå pænt. Du lærer din hund at blive i øvelserne, samt at du kan tage afstand fra den.

Hvis tiden tillader det, så får du også snust lidt til bagpartskontrol. Det vil sige øvelser, som styrker din hunds brug af bagparten, og som lærer den at blive bedre til at bruge den.

Der er ingen fri leg på kurset.

Du vil efter hver træningsgang, hvor du deltager, få tilsendt en udførlig mail med beskrivelse af de øvelser, som du skal træne derhjemme.

Når du har deltaget på Hverdagslydighed, og du ønsker at fortsætte med lydigheden, vil et naturligt valg være Fortsætterlydighed eller Rallylydighed 1.

Du kan se billeder fra vores lydighedshold HER.

Tilmeldingsblanket: