Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Holdtræning - Lydighed - Fortsætterlydighed

Fortsætterlydighed

Datoer/tidspunkt: Lørdag 11/5-29/6 kl. 11.00-12.00 (ikke lørdag 25/5 og 15/6)
Sted: Humlebækvej 45, 3480 Fredensborg (udendørs)
Instruktør: Bettina
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 6 x 1 time
Pris: 950 kr. (995 kr. inkl. introaften)

Der er obligatorisk introaften UDEN hund for alle nye kursister fredag 10/5-2019 kl. 18-20. Vi vil i løbet af aftenen - og ved hjælp af demohunde - tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset. Introaften foregår udendørs på vores træningsbaner på Humlebækvej, så sørg for at have tøj på til forholdene. 

Fortsætterlydighed er for dig, der ønsker at fortsætte med traditionel lydighed efter Hverdagslydighed. Det er en forudsætning, at du har deltaget på Hverdagslydighed enten hos Hund&Harmon eller et andet sted.

På dette hold arbejder du videre med basisøvelserne sit, dæk, plads og gå pænt. Derudover indlærer vi "stå", og hvis tiden tillader det, så snuser vi også lidt til bagpartskontrol. Det vil sige øvelser, som styrker din hunds brug af bagparten, og som lærer den at blive bedre til at bruge den.

Du arbejder med stimuluskontrol samt gradvist flere forstyrrelser, så din hund bliver mere stabil i øvelserne. Med andre ord, du kvalitetssikrer de øvelser, som din hund allerede kan!

Du lærer også at arbejde med DoggieZen - hvordan du kan bruge denne teknik både som fjernbelønning, forstyrrelse samt kvalitetssikring af øvelser.

Der er ingen fri leg på kurset.

Du vil efter hver træningsgang, hvor du deltager, få tilsendt en udførlig mail med beskrivelse af de øvelser, som du skal træne derhjemme.

Du kan se billeder fra vores lydighedshold HER.

Tilmeldingsblanket: