Rallylydighed 1 

Datoer/tidspunkt: Lørdag 21/3-9/5 kl. 11.00-12.00 (ikke lørdag 4/4 og 11/4)
Sted: Humlebækvej 45, 3480 Fredensborg (udendørs)
Instruktør: Bettina
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 6 x 1 time
Pris: 950 kr. (995 kr. inkl. introaften)

Der er obligatorisk introaften UDEN hund for alle nye kursister fredag 20/3-2020 kl. 18-20Vi vil i løbet af aftenen - og ved hjælp af demohunde - tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset.  Introaften foregår indendørs i en uopvarmet ridehal på Humlebækvej, så sørg for at have tøj på til forholdene. 

Rallylydighed er en sjov og varieret hundesport, som går ud på, at du og din hund skal gå en bane med 10–20 skilte. På hvert af skiltene står der en øvelse, som I sammen skal udføre. Der lægges stor vægt på det gode samarbejde mellem hund og fører, og der kræves ikke den helt samme præcision i øvelserne som ved traditionel lydighed.

På dette hold indlærer du øvelserne fra begynderklassen, og du går også et par enkelte korte baner.

Der er ingen fri leg på kurset.

Du vil efter hver træningsgang, hvor du deltager, få tilsendt en udførlig mail med beskrivelse af de øvelser, som du skal træne derhjemme.

For at deltage på Rallylydighed 1 er det en forudsætning, at du har deltaget på Hverdagslydighed enten hos Hund&Harmoni eller et andet sted. 

Du kan se billeder fra vores rallylydighedshold HER.

Tilmeldingsblanket: