Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Online-kurser

Online-kurser

Vi er så småt startet op på online-kurser, og der kommer helt sikkert løbende flere til.

I første omgang er vi ved at udarbejde følgende:

  • Kontakt & Samarbejde
  • Indlæring af snudetarget
  • Tricks og øvelser med snudetarget
  • Indlæring af potetarget
  • Tricks og øvelser med potetarget
  • Selvkontrol


Vi ved godt, at online-træning aldrig bliver helt det samme som traditionel holdtræning, men vi vil dog alligevel gøre vores til, at du føler, du bliver en del af et større fællesskab, hvor vi kan blive motiveret og inspireret af hinandens træning. Du vil også have mulighed for at få feedback på din træning.

Hvordan foregår det?
I menuen til venstre kan du se, hvilke online-kurser vi tilbyder.

Under de enkelte kurser finder du nederst på siden en tilmeldingsblanket, som du bedes udfylde. Kort tid efter modtager du vores betalingsoplysninger, og så snart vi har modtaget din betaling, sender vi dig via mail en invitation (link) til den lukkede Facebook-gruppe.

I den periode hvor dit online-kursus kører, vil vi løbende uploade en ny øvelse - se hvor hyppigt under det enkelte kursus. Du kan sagtens følge med, selvom der kan være dage, hvor du ikke lige har mulighed for at træne, da vi først lukker Facebook-gruppen 1 måned efter perioden slutter.

Når dit online-kursus er slut, vil du kunne downloade en fil med en grundig beskrivelse af samtlige øvelser, som vi har trænet, og så er det dine forever

Håber, vi ses i Facebook-land!