DogParcour

Datoer/tidspunkt: Afventer
Sted: Helsingevej i Græsted (udendørs)
Instruktører: Mai-Britt og Tina
Antal hunde: 4-5 hunde
Lektioner: 1 x 2½ time og 1 x 2 timer
Pris: 750 kr.

DogParcour er effektiv coretræning. DogParcour er sjov balancetræning. DogParcour er ren balsam for sjælen.

Alle raske hunde kan deltage, så længe de er fysisk færdigudviklet. Hvis du er i tvivl, så spørg din dyrlæge til råds. Det vil være individuelt og afhængig af alder og træningserfaring, hvor din hund starter med de enkelte øvelser.

Træningen foregår på vores helt egen specialbyggede parcour-bane, som er lavet af naturens egne materialer. Banen ligger tæt på en hestefold.

Ideen med denne tematræning, som strækker sig over to gange, er at lære dig, hvordan du kan bruge de forskellige øvelser på dine daglige gåture. Vi lægger stor vægt på sikkerheden, den korrekte udførsel og roen i træningen, og vi bygger alle øvelser op helt fra bunden. 

Tematræningen er primært praktisk, men der vil den første gang også være lidt teoretisk undervisning. Derudover vil der hver gang være en let opvarmning og udstrækning.

Du vil i løbet af kurset få udleveret et grundigt skriftligt materiale, som indeholder råd om lige netop de ting, som du skal være opmærksom på, når du træner DogParcour med din hund. Og hvordan du med ganske få midler kan forebygge skader hos din hund i hverdagen.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal din hund være iført en kropssele, som ikke presser på skuldrebladene og dermed giver din hund maksimal bevægelighed (eventuelt en Y-sele).