Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Temadage - NoseWork - introduktion

Introduktion til NoseWork

Datoer/tidspunkt: Ingen p.t.
Sted: Pårupvej 60, 3230 Græsted (indendørs)
Instruktører: Afventer
Antal hunde: 4 hunde
Lektioner: 1 x 4 timer
Pris: 600 kr. 

Bliv introduceret til den nye populære hundesport NoseWork!

NoseWork er en fantastisk aktivering for din hund. Sporten kræver ingen forudgående træningserfaring og er for ALLE hunde! Der er plads til store som små, unge som gamle og rolige som udfarende.

Kort fortalt går NoseWork ud på, at din hund skal lære at søge efter nogle helt specifikke dufte i fire forskellige søgemiljøer: Beholdersøg, indendørssøg, udendørssøg og køretøjssøj.

Inden din hund skal lære at arbejde på duft, så bør der bygges et godt og solidt fundament op. I NoseWork betyder det, at din hund er både vedholdende og selvstændig i sit søg. Når det er tilfældet, så er I klar til at starte op på jeres første duft, som er lavendel.

Vi starter dagen med at gennemgå teorien bag NoseWork. Efterfølgende går vi ud og arbejder med hundene, hvor der maks. vil være to hunde ude på samme tid. De vil ikke på noget tidspunkt være tæt på hinanden. Har du en hund, der har brug for at være ude alene, så giv os besked om dette via din tilmelding, så vi kan tage højde for det i vores planlægning.

I den praktiske træning har vi udelukkende fokus på at øge din hunds motivation og søgeglæde. Vi arbejder med forskellige typer af beholdere og lette indendørssøg. 

Du vil på dagen få udleveret skriftligt materiale, og vi sørger for varme drikke (kaffe, thé og cacao), frugt og lidt til den søde tand, men du skal selv huske at medbringe følgende:

  • Masser af små gode godbidder
  • Vand til din hund
  • Hundeposer
  • Noget koldt at drikke til dig selv
  • Papir og pen


Da din hund ikke arbejder gennem hele kurset, er det vigtigt, at den i pauserne kan opholde sig i bilen.