Styr dig hund!

Dato/tidspunkt: Ingen p.t.
Sted: Humlebækvej 54, 3480 Fredensborg (udendørs)
Instruktør: Afventer
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 1 x 2 timer
Pris: 300 kr.

Én af de vigtigste ting vi kan lære vores hunde er selvkontrol. Selvkontrol betyder kort sagt, at hunden kan kontrollere (styre) sig selv. Tankegangen bag træningen er, at din hund skal lære, at det er dens rolige adfærd, der giver den adgang til det, den gerne vil have. 

Meget uhæmmet adfærd skyldes manglende selvkontrol hos vores hunde. Det er f.eks. hunde, der gearer meget op, når der kommer gæster, når de skal ud og gå tur etc. Et klassisk eksempel på manglende selvkontrol er hunden, der trækker for at komme hen til en lygtepæl og snuse. Hunden skal lære, at den ikke ved at trække, men ved at udvise en rolig og kontrolleret adfærd, kommer hen til lygtepælen.

Du kommer til at arbejde med selvkontrol via forskellige øvelser – og du får inspiration til, hvordan du selv kan gå hjem og fortsætte træningen i diverse hverdagssituationer.

På denne Temadag lærer du også, hvordan du på bedste vis kan lære din hund at vælge noget fra og dig til uden at skulle skælde ud eller hive i snoren. Det er særdeles nyttigt, hvis du har en hund, der er meget ivrig for at komme hen og hilse på alle andre hunde eller mennesker på gåturene. Eller hvis du har en hund, der har svært ved at passere forbi diverse (ofte ildelugtende) fristelser.

Du skal medbringe MASSER af små forskellige gode godbidder, vand til din hund samt klikker (kan købes på banen).

Der er ingen fri leg på kurset.