Hund & Harmoni - Om os - Mai-Britt

Mai-Britt Nielsen

Årgang 65
Ejer, hundeadfærdsinstruktør og adfærdsbehandler

Jeg er uddannet Hundeadfærdsinstruktør hos Julian Brossé, Nordsjællands Hundeadfærdsskole. Uddannelsen tager 1,5 år og består af en teoretisk del (200 timer) og en praktisk del (400 timer).

Udover min uddannelse som hundeadfærdsinstruktør har jeg, for at få en solid adfærdsmæssig baggrund, gået som føl hos adfærdsbehandler og veterinærsygeplejerske Sarah Hvidberg i 2 år. Forløbet har inkluderet talrige konsultationer hos hundeejere samt teoretisk undervisning.

Siden 2005 har jeg fungeret som adfærdsrådgiver for familier, der adopterer gadehunde fra udlandet via forskellige foreninger. Privat har jeg Paya, som jeg i foråret 2020 adopterede fra foreningen Græske Hunde. Mine to tidligere hunde, Venni og Leika, var fra samme forening.  

En vigtig del af mit arbejde som instruktør og adfærdsbehandler er, at jeg løbende videreuddanner mig via sparring med dygtige kollegaer samt deltager på kurser og seminarer i både ind- og udland. 

Jeg har indtil 2013 arbejdet som teamleder og medicinsk koordinator i en større forsikringskoncern, men siden 2013 har jeg drevet Hund&Harmoni på fuldtid. Og nu nyder jeg et liv med hunde, hunde og atter hunde...

Du kan se mit CV HER.

Du kan se lidt hyggebilleder af min og den ene af mine hunde fra sommeren 2016 HER.

Du kan se billeder af hele vores Team HER.