Hund & Harmoni - Hos os - Betingelser

Betingelser

Afbud til træning
Bliver du forhindret i at deltage til træningen, da vil vi meget gerne vide det. Send derfor gerne en sms til Mai-Britt på 21 69 57 09.

Aflysning af holdtræning
I tilfælde af at en instruktør bliver syg, vil vi forsøge at finde en afløser. Kan det ikke lade sig gøre, kontakter vi dig og afmelder træningen. Så snart instruktøren er rask igen, vil du blive informeret om, hvornår der afholdes en erstatningstime. Hvis vi ikke kan tilbyde en erstatningstime, vil du få returnet det beløb, der svarer til en træningsgang.

Betaling
Din betaling er altid bindende, medmindre holdet ikke bliver oprettet. I sådanne tilfælde kan du vælge at få dine penge retur eller overføre dem til et andet hold.

Enetimer
Afbud skal ske senest 24 timer inden den aftalte time. Ved afbud senere end 24 timer gives ingen erstatningstime. Ved køb af enetimer skal de være afholdt indenfor ½ år fra første enetime - medmindre andet er aftalt. Ikke afholdte enetimer vil ikke blive refunderet.

Forsikring
Vi gør opmærksom på, at den almindelige lovpligtige ansvarsforsikring ikke dækker skader, der opstår til hundetræning, og anbefaler derfor at du tegner en udvidet ansvarsforsikring.

Hvem kan træne? 
For at kunne træne med hund på vores hold skal du være fyldt 16 år - med undtagelse af vores hvalpehold hvor du skal være fyldt 18 år for at kunne træne. På vores temadage Barn&Hund kan børn, der er fyldt 10 år, også træne. Derudover vil der være andre temadage, hvor børn også kan træne. I så fald vil det stå under den pågælende temadag.

Du er velkommen til at sende en afløser, men i så fald kræver det, at vedkommende er sat 100% ind i vores træningsmetode samt de øvelser, som vi arbejder med. 

Tæver i  løbetid
Hvis du er tilmeldt et hold, og din tæve kommer i løbetid, kan du ikke deltage i kurset, da løbske tæver forstyrrer hanhundene på banen. Vi kan desværre ikke tilbyde dig at få pengene retur, men du er meget velkommen til at møde op og følge kurset uden hund.