Hund & Harmoni - Hos os - Er din hund syg?

Er din hund syg?

Hvis din hund er syg, bør du ikke tage den med til træning, medmindre du har fået grønt lys fra din dyrlæge. Du er dog altid velkommen til at komme alene og følge undervisningen uden hund.

Diarré
Hvis din hund har diarré, kan den ikke deltage i træningen, da det er vigtigt, at den grundet smittefare ikke kommer i kontakt med andre hunde, før den er rask igen.

Hjerteorm (fransk hjerteorm)
Hvis din hund har hjerteorm, bør du tale med din dyrlæge om, hvorvidt din hund kan deltage i træningen, eller om din hund har brug for ro og hvile, til den er færdigbehandlet.

Kennelhoste
Hvis din hund har kennelhoste, kan den ikke deltage i træningen, da det er vigtigt, at den grundet smittefare ikke kommer i kontakt med andre hunde. Din hund kan atter komme på træningsbanen, når den har været symptomfri i 14 dage.

Lungeorm
Hvis din hund har lungeorm, bør du tale med din dyrlæge om, hvorvidt din hund kan deltage i træningen, eller om din hund har brug for ro og hvile, til den er færdigbehandlet.

Skab
Hvis din hund har skab, kan den ikke deltage i træningen, da det er vigtigt, at den grundet smittefare ikke kommer i kontakt med andre hunde, før den er færdigbehandlet.

Du kan læse mere om ovennævnte sygdomme, symptomer, forebyggelse og behandling her