Hund & Harmoni - Referencer foredrag

HjAkio_7.jpg

Vores kursister siger... 

Her kan du læse om vores kursisters udbytte af foredragene.

Pernille Matthiesen

"Tak for et rigtigt godt foredrag som virkelig kan bruges til noget. Nu kan man slet ikke lade være med at observere alle de små signaler, der bliver sendt. I var også rigtig gode til at gøre foredraget spændende og livligt... vi talte hundesprog hele vejen hjem og kunne slet ikke stoppe igen."

Mette Stender

"Tak for et utroligt godt og lærerigt foredrag i hundesprog. Det var godt sat op, og du og Sarah supplerer hinanden super godt! Tak for indsigten i hundsk. Det er bestemt noget, der kan bruges - og vil blive brugt! Stor ros til jer begge for et rigtig godt foredrag! P.S. Lige nu er det ikke svært at aflæse Soffis signaler. Hun snorker højlydt :o)." 

Ann-Carina Ekstrøm

"Tak for endnu et rigtig godt foredrag. Jeg føler, jeg får meget god viden hver gang. Jeg vil se frem til næste foredrag. Hvor er det godt, I er kommet på Facebook, så I også derfra både kan blive set og hørt." 

Liselotte Månsson

"Tak for et super godt kursus i hundesprog - hold da op hvor jeg lærte en masse. Allerede i morges blev der kigget haler og adfærd hos mine hunde. De må nok finde sig i, at jeg øver mig i hundesprog i et godt stykke tid."

Allan Herbst-Jensen

"Tak for et inspirerende og lærerigt foredrag fra jer begge. Jeg har tænkt at bruge lidt opmærksomhed på Hugos knurhår. Det er interessant synes jeg - og nyt for mig."