Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Hjælp til adfærdsproblemer

Hjælp til adfærdsproblemer

HJEMMEBESØG
Adfærdsbehandler:
Mai-Britt
Pris: 1.500 kr. inkl. skriftlig handlingsplan
Tillæg: 500 kr. efter kl. 16 
Kørsel: 4 kr. pr. km fra Græsted

ONLINE-SESSION
Adfærdsbehandler: Mai-Britt
Pris: 500 kr. pr. time
Tillæg: 500 kr. efter kl. 17 

We also do online-sessions and consultations in English, so please do not hesitate to contact us if you need our help!

Der kan være mange årsager til, at du ønsker at arbejde med din hunds adfærd. Når jeg skal hjælpe dig og din hund, er min fornemste opgave at finde årsagen til "problemet" i stedet for bare at symptombehandle.

Et klassisk eksempel på symptombehandling er hunden, der ødelægger ting, når den er alene hjemme. Den nemme løsning vil uden tvivl være at sætte hunden i bur, for så kan den ikke længere ødelægge noget. Jeg foretrækker at finde ud af, hvorfor hunden ødelægger og så gøre noget ved det.

Hjemmebesøg
Et hjemmebesøg er for dig, hvor jeg vurderer, at jeg har brug for at møde dig, din hund eller øvrige familiemedlemmer i hjemlige omgivelser.

Efter besøget, som typisk tager 1½-2 timer, udarbejder jeg en skriftlig handlingsplan, som du skal følge. Det vil sige, at du skal være forberedt på, at det også vil kræve en indsat fra din side.

Hvis der er behov for, at vi mødes til en opfølgning, så aftaler vi dette.

Online-session
En online-session foregår via Zoom, og er for dig, der har nogle mindre udfordringer, som jeg godt mener, vi sammen kan løse, uden jeg behøver at besøge dig og din hund derhjemme.

Hvis du ikke ønsker en online-session, kan du til enhver tid booke et hjemmebesøg - uanset hvilken problematik der er tale om.

Hvis du ønsker vores hjælp, så kontakt Mai-Britt enten på mobil 21 69 57 09 eller mail info@hundogharmoni.dk.