Stop så & Kom nu

Datoer/tidspunkt: Ingen hold p.t.
Sted: Humlebækvej 45, 3480 Fredensborg (udendørs)
Instruktør: Afventer
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 6 x 1 time
Pris: 950 kr. (995 kr. inkl. introaften)

Der er obligatorisk introaften UDEN hund for alle nye kursister. Vi vil i løbet af aftenen - og ved hjælp af en demohund - tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset. Introaften foregår i en uopvarmet ridehal, så sørg for at have tøj på til forholdene. 

Er du også den heldige ejer af en hund, der tidligere har fået belønnet sig selv lidt for mange gange med at smutte afsted på egen hånd og jage råvildt, hilse på andre søde hunde eller i det hele taget bare have en fest?

Kom og lær, hvordan du arbejder med at stoppe din hund samt få et pålideligt indkald. Vi kan give dig alle værktøjerne, men hvis du virkelig vil have succes med træningen, så skal du selv være indstillet på at arbejde målrettet med øvelserne både under og efter kurset.

Vi bruger fløjte på dette kursus, så du skal derfor medbringe et stk. hundefløjte (ex. Acme hundefløjte) til den første træningsgang. Derudover skal du medbringe nogle gode godbidder, men også en helt særlig super-godbid. Så lav fri bare for din hund og find ud af, hvad den synes er godt, endnu bedre og allerbedst!

Der er ikke fri leg på dette kursus. 

Vi kører ikke dette kursus i denne sæson, men kontakt os venligst, såfremt du er interesseret i at deltage næste sæson.