Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Træning - Dagkurser - Ro & Selvkontrol

Ro & Selvkontrol

Dato/tidspunkt: Kl. 9.00-15.00 (ingen dato planlagt p.t.)
Undervisere: Mai-Britt og Bettina
Antal hunde: 6-8 hunde
Sted: Vibelandsvej 8, 3200 Helsinge
Pris: 975 kr. 

Har du en meget ivrig hund, der bare gerne vil fremad samt være all over? Måske du også til tider synes, din hund kan være en ret stor mundfuld at håndtere?

Udover det naturligvis er vigtigt at kigge på din hunds hverdag, er det også en god ting at arbejde med din hunds selvkontrol. Selvkontrol betyder kort sagt, at din hund kan kontrollere (styre) sig selv. Tankegangen bag træningen er, at din hund skal lære, at det er dens rolige adfærd, der giver den adgang til det, den gerne vil have.

Meget uhæmmet adfærd skyldes manglende selvkontrol hos vores hunde. Det er f.eks. hunde, der gearer meget op, når der kommer gæster, når de skal ud og gå tur etc. Disse hunde har lært, at det kan betale sig at bruge denne adfærd.

På kurset kommer du til at arbejde med selvkontrol og ro via forskellige øvelser - både alene og sammen med de andre deltagere. Du får masser af inspiration til, hvordan du selv kan fortsætte træningen derhjemme.

Du lærer også, hvordan du på bedste vis kan lære din hund at vælge forstyrrelser i omgivelserne fra og dig til uden at skulle skælde ud eller hive i snoren. Det er særdeles nyttigt, hvis du har en hund, der er meget ivrig for at komme hen og hilse på alle andre hunde eller mennesker på gåturene. Eller hvis du har en hund, der har svært ved at passere forbi diverse (ofte ildelugtende) fristelser.

Du skal medbringe:

  • Egen frokost
  • Masser af lækre godbidder
  • Vandskål
  • Kropssele og almindelig line (ikke flex-line)
  • Et tæppe/måtte til din hund
  • Klikker
  • Høm-høm-poser


Vi sørger for kaffe, thé og lidt sunde snacks.

Kurset vil være en blanding af teori og praktisk træning, og du vil efter kurset få tilsendt skriftligt materiale med de øvelser, som vi har arbejdet med på dagen. Da hundene vil være ude på skift i mindre grupper, er det vigtigt, at din hund løbende kan opholde sig i bilen for at slappe af og lade op.

Din tilmelding er bindende, hvilket betyder, at du kun får dine penge retur, såfremt kurset ikke bliver til noget. Du er dog velkommen til at sælge din plads til en anden, såfremt du bliver forhindret i at deltage.