Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Træning - Holdtræning - Fitness - * Fitness for hunde

Fitness for hunde

Datoer/tidspunkt: Onsdag 8/7-22/7 kl. 19.00-20.00 fyldt!
Sted: Humlebækvej 45, 3480 Fredensborg (udendørs)
Instruktør: Mai-Britt
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 3 x 1 time
Pris: 475 kr. 

På dette kursus kommer du til at arbejde med din hund på en anderledes måde, end du måske tidligere har været vant til. Du arbejder med forskellige øvelser, der styrker din hunds kropskontrol, smidighed og balance.

Kurset henvender sig både til dig, som er begynder, og til dig som er mere rutineret, da vi blot tilpasser de forskellige øvelser dit og din hunds niveau. Vi lægger stor vægt på sikkerheden og roen i træningen, og bygger derfor alle øvelser op helt fra bunden. Det vil sige, at din hund først skal være tryg ved samt skal kunne mestre øvelsen på ét niveau, inden du går videre til næste niveau. 

Alle raske hunde kan deltage på dette kursus – fra hvalpe til ældre hunde. Det vil være individuelt og afhængig af alder og træningserfaring, hvordan din hund arbejder med øvelserne. Har din hund allerede en skade eller er under genoptræning, så anbefaler vi kun, at du deltager, hvis det sker i samråd med din egen dyrlæge.

Du vil ved kursusstart få udleveret et grundigt skriftligt materiale, som indeholder råd om lige netop de ting, som du skal være opmærksom på, når du træner fitness med din hund. Og hvordan du med ganske få midler kan forebygge skader hos din hund i hverdagen.   

Der er ingen fri leg på kurset.

Du kan se billeder fra vores fitness-hold HER

Til kurset skal din hund være iført en kropssele, og vi skal bede dig medbringe et tæppe, hvor der er plads til både dig og din hund.

Tilmeldingsblanket: