Pille-Rode-Rage

Datoer/tidspunkt: Torsdag 7/5-18/6 kl. 19.45-20.30 (ikke torsdag 21/5) fyldt! 
Sted: Vibelandsvej 8, 3200 Helsinge
Instruktør: Mai-Britt
Antal hunde:
 4 hunde
Lektioner: 6 x 45 min.
Pris: 750 kr. 

Der er obligatorisk introaften UDEN hund for alle nye kursister. Vi vil i løbet af aftenen - og ved hjælp af demohunde - tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset. Introaften foregår indendørs i en uopvarmet ridehal på Humlebækvej, så sørg for at have tøj på til forholdene. 

Får du også ondt i maven af at se din hund være bange og utryg, når I er hos dyrlægen, hundefrisøren, kiropraktoren eller andre steder, hvor den skal håndteres? Eller hvis I derhjemme skal rense ører, børste tænder, klippe negle, fjerne flåter eller andet?

Der er mange måder, at din hund kan reagere på, hvis den ikke er tryg, når den skal håndteres. Den kan blive udfarende, den kan blive passiv og gå helt ind i sig selv og så kan den forsøge at komme ud af situationen ved at hoppe og spjætte. En fællesnævner for alle tre reaktioner er, at din hund ikke har det godt, og at det er en kæmpe stressfaktor for den!

På dette håndteringskursus vil du lære, hvordan du med meget simple midler og rette "mindset" kan gøre håndering langt mere tålelig for din hund. Og ikke mindst hvordan du tackler forskellige hånderingssituationer i hverdagen. Når først I har fundet melodien sammen, så har I mulighed for at forberede jer på alverdens fremtidige håndteringssituationer, så din hund slipper for en masse unødig stress.

Vi arbejder 100% på hundens præmisser og med 100% positive træningsmetoder, hvor vi tager udgangspunkt i din hunds frivillige og naturlige adfærd. Din hund har brug for at opleve, at den har kontrol i situationen, og det får den ved, at vi hele tiden giver den et valg!

Kurset er for DIG, der ønsker at gøre en stor forskel for din hund. Uanset om du har en hvalp, unghund eller gammel hund, vil du have stor gavn af dette kursus. Du ved aldrig, hvad din hund pludselig skal udsættes for, men har du træningsredskaberne i orden, så kan du på ganske kort tid forberede din hund på enhver tænkelig situation.

Vi vil på kurset veksle mellem teori og praktisk træning, og du vil efter hver træningsgang, hvor du deltager, få tilsendt en udførlig mail med beskrivelser af de øvelser, som du skal træne derhjemme. 

Tilmeldingsblanket: