Kom godt fra start med din hvalp

Fra du får din hvalp på 8 uger hjem, og frem til hvalpen er omkring 4 måneder, er der en masse positiv læring, der skal lægges ind. Det er i denne periode, at en stor del af hvalpens personlighed dannes.

Omkring 4 måneder begynder din hvalps socialiseringsvindue at lukke ned, og herefter kan det blive en sværere opgave at gøre din hvalp tryg ved fremmede ting. Derfor gælder det om at få givet din hvalp et godt og solidt fundament tidligt i livet.

Selvom du har travlt, så er det dog vigtigt, at du ikke overstimulerer din hvalp ved at udsætte den for alt for mange ting på én gang samt ved at presse den ud i situationer, som den ikke har lyst til. Observér din hvalp og lær dens reaktioner at kende, så du hurtigt kan vurdere, hvornår den har brug for ekstra afstand. Når du har din hvalp med ude, så bør dit fokus ligge 100% på den!

Vores hvalpekoncept indeholder alle de elementer, som er vigtige for, at du og din hvalp kommer godt fra start. Som kursist får du også vores "10 gode hvalperåd", hvor du blandt andet kan læse, hvordan du bedst social- og miljøtræner din hvalp uden at komme til at overstimulere den.

Du kan se billeder fra vores Hvalpepakke HER.