Lyd er lækkert!

Datoer/tidspunkt: Ingen hold p.t.
Sted: Vibelandsvej 8, 3200 Helsinge
Instruktør: Mai-Britt
Antal hunde: 4 hunde
Lektioner: 4 x 1½ time
Pris: 1.100 kr. 

Der er ikke noget at sige til, at så mange hunde er bange for høje lyde. Hunde er nemlig fra naturens side genetisk disponeret for at være bange for høje lyde. Derfor er det desto endnu vigtigere, at du helt fra tidlig alder har fokus på at bygge et godt og solidt lydfundament op.

Der er mange hunde, der bliver lydfølsomme i en voksenalder - også selvom de tidligere ikke har haft nogle problemer med høje lyde - så det er altså en træning, som skal vedligeholdes hele din hunds liv.

De mest gængse lyde, som vores hunde reagerer på, er fyrværkeri, skud og torden, men enhver høj lyd kan i realiteten gå hen og blive et problem. Vi ved også, at det kan være svært at få din hunds lydangst til at forsvinde 100%, men med den rette træning kan du gøre en kæmpe forskel for din hund. Én ting er helt sikkert, at hvis du intet gør, vil lydangsten lige så stille og roligt eskalere.

Der er mange gode grunde til at melde sig på dette kursus, som eksempelvis:

  • At du har en hvalp og gerne vil lære, hvordan du bygger dens lydfundament op
  • At du har en unghund eller voksen hund og gerne vil forebygge, at den udvikler angst for høje lyde 
  • At du har en hund, der allerede nu reagerer på høje lyde - enten ved at blive synligt bange eller "skælde ud"


På kurset arbejder vi 100% på hundens præmisser og med 100% positive træningsmetoder, hvor vi tager udgangspunkt i din hunds frivillige og naturlige adfærd. 

Vi træner indendørs i et opvarmet lokale, og der vil som udgangspunkt kun være én hund ude ad gangen, så noget af tiden bruges op at observere de øvrige kursisthunde. Når din hund ikke er ude for at arbejde, skal den kunne opholde sig i bilen uden at stresse.

Dette kursus kræver, at du har både tid og lyst til at arbejde med din hund imellem træningsgangene og efterfølgende.

Vi kører ikke dette kursus i denne sæson, men kontakt os venligst, såfremt du er interesseret i at deltage næste sæson.