Hverdagslydighed

Datoer/tidspunkt: Lørdag 24/4-5/6 kl. 11.30-12.30 (ikke lørdag 22/5) fyldt!
Instruktør: 
Mai-Britt og Charlotte (elev)
Sted: 
Humlebækvej 45, 3480 Fredensborg (udendørs)
Antal hunde: 
4-6 hunde
Lektioner: 
6 x 1 time
Pris: 
950 kr. (995 kr. inkl. introaften)

Der er obligatorisk introaften for alle nye kursister fredag 23/4-2021 kl. 17-19. Introaften foregår online via ZoomVi vil her tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden, og aftenen vil være en kombination af teori og videomateriale. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset.  

Hverdagslydighed er for dig, der lige har afsluttet vores hvalpehold, og som ønsker noget mere hverdagsrelateret træning. Eller for dig, der har en unghund eller voksen hund, og som har brug for hverdagslydighed.

På dette hold har vi fokus på de ting, som er med til at gøre hverdagen med hund både nemmere og sjovere som fx indkald, gå pænt, ro på tæppe, hilse pænt, selvkontrol, og hvad vi ellers vurderer, der er behov for på det enkelte hold. Du starter også så småt op på sit og dæk, hvor du lærer din hund at blive i øvelserne, samt at du kan tage afstand fra den. 

Der er ingen fri leg på kurset.

Du vil efter hver træningsgang, hvor du deltager, få tilsendt en udførlig mail med beskrivelse af de øvelser, som du skal træne derhjemme.

Du kan se billeder fra vores lydighedshold HER.

Tilmeldingsblanket: