Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Træning - Holdtræning - Lydighed - * Fortsætterlydighed

Fortsætterlydighed

Datoer/tidspunkt: Onsdag 5/5-9/6 kl. 18.30-19.30
Sted: 
Humlebækvej 45, 3480 Fredensborg (udendørs)
Instruktør: 
Bettina
Antal hunde: 
4-6 hunde
Lektioner: 
6 x 1 time
Pris: 
950 kr. (995 kr. inkl. introaften)

Der er obligatorisk introaften for alle nye kursister fredag 23/4-2021 kl. 17-19. Introaften foregår online via ZoomVi vil her tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden, og aftenen vil være en kombination af teori og videomateriale. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset.  

Fortsætterlydighed er for dig, der ønsker at starte op på traditionel lydighed efter Hverdagslydighed. Det er en forudsætning, at du har deltaget på Hverdagslydighed enten hos Hund&Harmon eller et andet sted.

På dette hold arbejder du videre med basisøvelserne sit og dæk. Her arbejder du med stimuluskontrol samt gradvist flere forstyrrelser, så din hund bliver mere stabil i øvelserne. Med andre ord, du kvalitetssikrer de øvelser, som din hund allerede kan! Derudover indlærer vi "plads" og "stå".

Der er ingen fri leg på kurset.

Du vil efter hver træningsgang, hvor du deltager, få tilsendt en udførlig mail med beskrivelse af de øvelser, som du skal træne derhjemme.

Du kan se billeder fra vores lydighedshold HER.

Tilmeldingsblanket: