Rallylydighed 2 

Datoer/tidspunkt: Lørdag 30/5-20/6 kl. 11.00-12.00
Sted: Humlebækvej 45, 3480 Fredensborg (udendørs)
Instruktør: Bettina
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 4 x 1 time 
Pris: 650 kr. 

Der er obligatorisk introaften UDEN hund for alle nye kursister. Vi vil i løbet af aftenen - og ved hjælp af demohunde - tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset. Introaften foregår i en uopvarmet ridehal, så sørg for at have tøj på til forholdene. 

Rallylydighed er en sjov hundesport, som går ud på, at du og din hund skal gå en bane med 10–20 skilte. På hvert af skiltene står der en øvelse, som I sammen skal udføre. Der lægges stor vægt på det gode samarbejde mellem hund og fører, og der kræves ikke den helt samme præcision i øvelserne som ved traditionel lydighed.

På dette hold indlærer du øvelser fra øvet- og ekspertklassen, og du går også nogle lange og svære baner.

Der er ingen fri leg på kurset.

Du vil efter hver træningsgang, hvor du deltager, få tilsendt en udførlig mail med beskrivelse af de øvelser, som du skal træne derhjemme.

For at deltage på Rallylydighed 2 er det en forudsætning, at du tidligere har deltaget på Rallylydighed 1 enten hos Hund&Harmoni eller et andet sted.

Du kan se billeder fra vores rallylydighedshold HER

TIlmeldingsblanket: