Nosework - øvet

Datoer/tidspunkt: Søndag 25/10-29/11 kl. 14.00-16.00 fyldt!
Sted: 
Forskellige miljøer (uden- og indendørs)
Instruktør: 
Mai-Britt
Antal hunde:  
6 hunde
Lektioner: 
6 x 2 timer
Pris: 
950 kr.

Datoer/tidspunkt: Tirsdag 27/10-1/12 kl. 17.30-19.00 fyldt!
Sted: Helsinge, Græsted og Fredensborg (inden- og udendørs)
Instruktør: Mai-Britt
Antal hunde:  4-5 hunde
Lektioner: 6 x 1½ time
Pris: 950 kr.

Datoer/tidspunkt: Tirsdag 27/10-1/12 kl. 19.15-20.45 fyldt!
Sted: Helsinge, Græsted og Fredensborg (inden- og udendørs)
Instruktør: Bettina
Antal hunde:  4-5 hunde
Lektioner: 6 x 1½ time
Pris: 950 kr.

Nosework øvet er 2 timer, hvis der er 6 hunde på holdet - hvis antallet er mindre, reduceres tiden tilsvarende.

Din hund er top motiveret for at gå på jagt efter lavendel, den er duftsikker på lavendel og du og dine medkursister kan arbejde selvstændigt i små grupper.

På dette hold fortsætter vi, hvor vi slap på nosework letøvet. Vi hæver gradvist sværhedsgraden og arbejder med klasse 2 søg i alle fire elementer: Beholdersøg, indendørssøg, udendørssøg og køretøjssøg.

Vi går virkelig i dybden med de forskellige emner, og der er masser at nørde med på dette niveau såsom høje og utilgængelige søg, konvergerende duft, endnu mere færtvandring, endnu mere aflæsning af hunde og ikke mindst endnu flere videofilm etc.

Er du (som alle os andre) nu blevet afhængig af nosework, så fortsætter du fremadrettet på dette hold. Når din hund er klar til det, så arbejder vi os hen imod klasse 3 søg. Du skal forvente, at have arbejdet en del med klasse 2 søg, inden din hund er klar til at gå videre. Vi tager det i det tempo, den enkelte hund er klar til. Det vigtigste er, at din hund stadig synes, at noseeork er det sjoveste!

Da din hund ikke arbejder gennem hele kurset, er det vigtigt, at den i pauserne kan opholde sig i bilen, mens du observerer de andre kursister.

Tilmeldingsblanket: