Tricks

Datoer/tidspunkt: Ingen hold p.t.
Sted: Afventer
Instruktør: Afventer
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 6 x 1 time
Pris: 950 kr. (995 kr. inkl. introaften)

Der er obligatorisk introaften UDEN hund for alle nye kursister. Vi vil i løbet af aftenen - og ved hjælp af demohunde - tage dig med på en tur gennem klikkertræningens verden. For at få fuld udbytte af aftenen, er det vigtigt, at du har læst vores skriftlige materiale om klikkertræning. Du får dette materiale tilsendt, så snart vi har modtaget din betaling for kurset.  Introaften foregår indendørs i en uopvarmet ridehal på Humlebækvej, så sørg for at have tøj på til forholdene. 

Dette kursus er for dig, der har lyst til at lære din hund en masse sjove tricks.

Alle kan deltage på dette kursus - uanset niveau. Der vil blot være forskel på, hvilke øvelser du kommer til at arbejde med. Det kan være de mest gængse øvelser som Krydse Forpoter, Neje, High Five, Kravle, Snurre, 8-tal, Zig Zag, Rulle, Spille Død, Spansk Gang etc. For de mere rutinerede klikkerhunde lader vi os yderligere inspirere fra hundesporten DogDancing, hvor der indgår mange Tricky Tricks.

Du indlærer alle øvelser via shaping - enten frishaping eller dirigeret shaping. Shaping betyder, at du gradvist arbejder dig hen mod det endelig mål ved at belønne ethvert lille initiativ i den rigtige retning, som din hund tilbyder.

Udover at din hund lærer en masse sjove tricks, som du kan vise venner og familie, er det en rigtig god form for mental stimulering.

Hvis din hund ikke er vant til at byde ind med adfærd, som er en vigtig del af klikkertræning, kan det kræve lidt tålmodighed i starten. Du vil til at starte med få tildelt nogle helt specifikke øvelser, som gør, at din hund stille og roligt lærer at være mere kreativ i sin adfærd.

Du vil efter hver træningsgang, hvor du deltager, få tilsendt en udførlig mail med beskrivelse af de øvelser, som du skal træne derhjemme.

Der er ingen fri leg på kurset.

Vi kører ikke dette kursus i denne sæson, men kontakt os venligst, såfremt du er interesseret i at deltage næste sæson.