Targets & Tricks

Online-kurset koster 350 kr.

Nogle af de allerfedeste værktøjer at have når man træner hund, er targets. De target vi anvender allermest i hundetræning er snudetarget og potetarget. 

SNUDETARGET
Snudetarget vil sige, at din hund skal kunne dutte på din håndflade, følge din håndflade - både mens du står stille, og mens I begge er i bevægelse - samt kunne fastholde snuden i din hånd. Senere kan du så udskifte hånden med andre ting. 

Når alle disse forskellige variationer af snudetarget fungerer, er du indehaver af et verdensklasse redskab - og en helt ny verden af fede tricks og øvelser åbner sig. 

Du kan fx bruge snudetarget til indlæring af diverse lydighedsøvelser, rallyøvelser, sjove tricks, frivillig håndtering etc.

POTETARGET
Potetarget vil sige, at din hund skal kunne placere én eller begge poter på et target, som fx kan være en frisbee, bog, bordskåner, mursten, coaster etc. Når først din hund kan dette, kan du arbejde videre med øvelsen og lære din hund at blive stående i X antal tid på et target, løbe ud til et target, sætte bagpoter på et target etc. 

Når først din indlæring af potetarget er i hus, kan du bruge adfærden til at indlære forskellige fede tricks og øvelser. 

Du kan blandt andet bruge potetarget til indlæring af diverse lydighedsøvelser, rallyøvelser, agility, jagt, sjove tricks, kropskontrol, frivillig håndtering etc.

TRICKS
Udover en grundig indlæring af både snude- og potetarget indeholder dette online-kursus også følgende tricks, som du indlærer med snude- og potetarget: SNURRE, SPINNE, SLALOM MELLEM EN, SKØR HUND, GIV POTE, HIGH5 og SPANSK GANG.

Hvad får du for pengene?

Udover to kanon værktøjer og nogle blærede tricks får du:

  • 15 øvelser 
  • Brugbar teori, som nemt kan omsættes til praksis
  • Step by step instruktioner og videoer til alle øvelser
  • Struktureret opbygning, som er lige til at gå til
  • Mulighed for feedback på din træning via mail med video eller Skype/Zoom
  • Mulighed for at træne hvornår det end passer dig 


Hvordan foregår det?

Du udfylder tilmeldingsblanketten nederst på kursussiden, og kort tid efter modtager du vores betalingsoplysninger. Så snart vi har modtaget din betaling, sender vi dig en adgangskode til kurset - og så snart du har modtaget din adgangskode, kan du gå i gang, når som helst du ønsker det.

Du har adgang til kurset og alle videoer døgnet rundt i 1 år. Du kan når som helst downloade en manual, hvor vi har samlet alle øvelser og instruktioner på skrift - og de er dine forever.

Tilmeldingsblanket: