Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Træning - Temadage - Sudoku for hunde

Sudoku for hunde

Datoer/tidspunkt: Onsdag 29/7-12/8 kl. 19.00-20.00 fyldt!
Sted: Humlebækvej 45, 3480 Fredensborg
Instruktør: Bettina
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 3 x 1time
Pris: 475 kr. 

Børn er også velkomne til at træne til denne tematræning, så længe de er min. 10 år og er i stand til at holde hunden i alle situationer.

Vi ved efterhånden alle godt, at vores hunde har mægtig godt af mentalstimulerende aktiviteter. Altså opgaver, hvor de skal bruge hoved og snude. Så vil du have en velstimuleret og harmonisk hund, så er det ikke nok, at du kun har fokus på den fysiske træning, da det også kræver styrketræning af de små grå.

Det varierer fra race til race, hvilken form for fysisk aktivering der er mest hensigtsmæssig, men alle hunde har dog én fællesnævner, og det er den mentale stimulering. Uanset hvilken race du har, og uanset hvilken alder din hund har, så kan vi ikke komme uden om, at den mentale stimulering er et fornuftigt supplement til din hunds daglige aktivering.

Til denne tematræning får du inspiration til, hvordan du kan aktivere din hunds hoved og snude. Samtidig får din hund prøvet en masse forskellige aktiviteter, så du har en idé om, hvad den synes allermest om.

Du skal medbringe MASSER af små gode forskellige godbidder og vand til din hund.

Der er ingen fri leg på kurset!

Tilmeldingsblanket: