Aktiv Gåtur

Datoer: Søndag 6/12 kl. 9.30-11.30 og lørdag 19/12 kl. 13.30-15.30
Sted:
 En skov i Nordsjælland
Instruktør: Tina
Antal hunde: 4-6 hunde
Lektioner: 1 x 2 timer
Pris: 250 kr.

Vi er tilhængere af 100% kvalitetstid med vores hunde på de daglige gåture. Kvalitetstid kræver, at du er nærværende, sjov at være sammen med samt overrasker med små spændende opgaver undervejs på turen.

På disse gåture mødes vi forskellige steder. Det kan være i en skov eller i en mindre by et sted i Nordsjælland, hvor vi går en god lang tur sammen. Vi holder en kort pause ca. halvvejs på turen. 

Undervejs vil du komme til at lave forskellige aktiviteter, som du efterfølgende kan bruge for at gøre dine gåture sammen med din hund endnu mere unikke.

Vi varierer, hvad vi laver fra gang til gang, men for at nævne nogle af de ting, som vi laver, så lægger vi små spor, laver forskellige søgeøvelser og ikke mindst arbejder med øvelser, der styrker din hunds kropskontrol. Med andre ord, du lærer at udnytte alt den dejlige natur omkring dig mest optimalt.

Har din hund skader, eller er den under genoptræning, vil vi ikke anbefale, at du deltager. Og det er også vigtigt, at du selv er mobil, især når vi er i skoven, da vi ofte bevæger os ind i underskoven.

Din hund skal være iført kropssele, og den vil være i snor under hele turen, hvor der vil være god afstand mellem alle hundene.

Du bedes medbringe:

  • Klikker
  • MASSER af gode godbidder
  • Eventuelt noget din hund kan tygge på for at hjælpe den med at slappe af, når vi holder pause
  • Vand til din hund
  • Almindelig line (ikke-flexline)
  • Hundeposer
  • Varme/kolde drikkevarer til eget forbrug


Du vil senest 1 uge inden en Aktiv Gåtur få tilsendt adressen for, hvor vi mødes, men du kan altid se øverst på siden (under sted), om der er tale om en tur i skov eller by.

Tilmeldingsblanket: