Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Uddannelser

Et unikt koncept

- du betaler kun for det, du har brug for

Vi tilbyder flere forskellige uddannelser, så der er lidt for enhver smag. Vi har uddannelser til dig, der gerne vil arbejde professionelt med hunde samt uddannelser til dig, der bare gerne vil vide en masse om hundeadfærd og klikkertræning, som du kan bruge i forhold til din egen hund.

Fælles for alle vores uddannelser er, at de har et højt fagligt niveau, bygger på videnskabeligt dokumenteret viden og altid tager udgangspunkt i hundens ve og vel.

Se vores uddannelsesoversigt HER.

Hundeadfærdsuddannelsen
Uddannelseskrav: Ingen

Uddannelsen for dig, der gerne vil have en god portion viden om hundeadfærd. På Hundeadfærdsuddannelsen har vi fokus på at forstå hundens adfærd, samt hvordan vi forebygger problemadfærd. Det kan være, at du arbejder med hunde som ex dyrlæge, veterinærsygeplejerske, træner, opdrætter, hundefrisør eller som personale på internat eller hundepension. Det kan også være, at du er en dedikeret hundeejer, der elsker at søge viden om din bedste ven. 

Du kan se billeder fra Hundeadfærdsuddannelsen HER.

Klikkeruddannelsen
Uddan
nelseskrav: Ingen

Uddannelsen for dig, der gerne vil være skarp til klikkertræning. Det kan være, at du allerede har lidt erfaring med klikkertræning, men ønsker at finpudse dine færdigheder. Eller måske du slet ikke kender til denne træningsmetode, men har lyst til at prøve kræfter med den? Det kan også være, at du er uddannet instruktør et andet sted, men gerne vil kunne undervise i klikkertræning.

Hundeadfærdsuddannelsen Advanced
Uddannelseskrav: Hundeadfærdsuddannelsen og Klikkeruddannelsen

Uddannelsen for dig, der gerne vi lære noget om én eller flere specifikke problemadfærd. På Hundeadfærdsuddannelsen Advanced har vi fokus på, hvordan vi arbejder med problemadfærden. Du ønsker ikke at arbejde professionelt med adfærdsbehandling af hunde, men kan naturligvis bruge din viden i forhold til din egen hund. Når du læser på Hundeadfærdsuddannelsen Advanced, så følger du dele af undervisningen på Adfærdsbehandleruddannelsen.

Klikkeradfærdsinstruktør
Uddannelseskrav: Hundeadfærdsuddannelsen

Uddannelsen for dig, der gerne vil arbejde professionelt med hunde - enten i form af holdtræning eller enetimer på egen eller anden træningsplads.

Du kan se billeder fra uddannelsen som Klikkeradfærdsinstruktør HER

Adfærdsbehandler
Uddannelseskrav: Klikkeradfærdsinstruktør

Uddannelsen for dig, der gerne vil arbejde professionelt med adfærdsbehandling af hunde. På Adfærdsbehandleruddannelsen har vi fokus på at forstå hundens adfærd, forebygge problemadfærd samt arbejde med de forskellige adfærdsproblematikker. Uddannelsen består af i alt 4 moduler.

Undervisningsteam
Vores undervisere består af yderst kompetente og veluddannede personer indenfor branchen:


At vælge uddannelsessted er uden tvivl en stor tillidssag. Vi kunne skrive mange grunde til, at du skal vælge os, men vi vil hellere lade det være op til dig selv at vurdere. Derfor er du altid velkommen til at besøge os på træningsbanen og observere vores arbejde. Og du vil selvfølgelig være hjertelig velkommen til at stille alle de spørgsmål du måtte have.

I menuen til venstre kan du læse mere om alle vores uddannelser: Hundeadfærdsuddannelsen, Klikkeruddannelsen, Hundeadfærdsuddannelsen Advanced, Klikkeradfærdsinstruktør og Adfærdsbehandler.

Vi ser frem til at møde dig på én eller flere af vores uddannelser!