Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Uddannelser - Hundeadfærdsuddannelsen

Hundeadfærdsuddannelsen

- høj faglig viden om adfærd

Vi har skræddersyet en primært online uddannelse for dig, der gerne vil have en god portion viden om hundeadfærd. På Hundeadfærdsuddannelsen har vi fokus på at forstå hundens adfærd, samt hvordan vi forebygger problemadfærd.

Det kan være, at du arbejder med hunde som ex dyrlæge, veterinærsygeplejerske, træner, opdrætter, hundefrisør eller som personale på internat eller hundepension. Det kan også være, at du er en dedikeret hundeejer, der bare elsker at søge ny viden om din bedste ven.

Da vi på Hundeadfærdsuddannelsen lægger vægt på online undervisning, mødes vi kun to gange i løbet af de 11 måneder, som uddannelsen tager. Nemlig til den indledende weekendsamling samt den skriftlige eksamen som afslutning på uddannelsen. På weekendsamlingen vil du blive rustet godt sammen med de andre kursister, og vi gennemgår de emner, som egner sig bedst til undervisning i plenum.

Det, at vi kun mødes to gange på uddannelsen, giver dig en unik mulighed for at deltage, selvom du ikke lige bor i nærheden af uddannelsesstedet.

Selvom uddannelsen primært foregår online, vil du aldrig stå helt alene. Som elev på Hundeadfærdsuddannelsen vil du nemlig automatisk blive medlem af en lukket Facebook-gruppe. Her har du mulighed for at sparre med dine medkursister og løbende stille spørgsmål til dine undervisere på uddannelsen.

Underviserne på uddannelsen er:

  • Adfærdsbehandler og Hundeadfærdsinstruktør Mai-Britt Nielsen, Hund&Harmoni
  • Adfærdsspecialist, Hundeadfærdsinstruktør og Veterinærsygeplejerske Sarah Hvidberg, Trollesminde Dyreklinik


Du kan læse mere om uddannelsen under "uddannelsens indhold" og "praktiske oplysninger".

Du kan læse om tidligere kursisters udbytte af Hundeadfærdsuddannelsen HER.

Du kan se billeder fra vores tidligere weekendsamlinger HER.

Synes du, ovenstående lyder spændende, er du hjertelig velkommen til at ringe til Mai-Britt på mobil 21 69 57 09 for en uforpligtende samtale.