Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Uddannelser - Klikkeradfærdsinstruktør

Klikkeradfærdsinstruktør

- med høj faglig viden om indlæring og adfærd

Klikkeradfærdsinstruktør er for dig, der gerne vil arbejde professionelt med familiehunde – enten på egen eller anden træningsplads. Alt træning og indlæring bygger på 100% klikkertræning.

Du vil få en solid teoretisk baggrund på et højt fagligt niveau omkring hundens adfærd og indlæring. Du vil lære at håndtere den praktiske undervisning af et hold på en professionel og struktureret måde. Du vil også blive i stand til at tilbyde træningsrelateret adfærdsrådgivning på både hold og enetimer.

For os er det ikke altid ensbetydende med, at du er en dygtig underviser, bare fordi du leverer flotte resultater med din egen hund. Derfor lægger vi på uddannelsen stor vægt på, at du kommer til at arbejde praktisk med både hundene og deres ejere. Du skal derfor både observere, træne med forskellige hunde, være hjælpetræner samt undervise på forskellige hold.

Udover at være en del af teamet på træningsbanen, mødes vi også til klasseundervisning, hvor vi gennemgår de mere teoretiske emner samt til praktisk træning på et lukket elevhold.

På uddannelsen vil du automatisk blive medlem af en lukket Facebook-gruppe. Her har du mulighed for at sparre med dine medkursister og løbende stille spørgsmål til dine undervisere på uddannelsen.

Underviserne på uddannelsen er:


Du kan læse mere om uddannelsen under "uddannelsens indhold" og "praktiske oplysninger".

Du kan se billeder fra uddannelsen som Klikkeradfærdsinstruktør HER.

Synes du ovenstående lyder spændende, er du hjertelig velkommen til at ringe til Mai-Britt på 21 69 57 09 for en uforpligtende samtale.