Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Uddannelser - Klikkeruddannelsen

Klikkeruddannelsen

- bliv en mester til klikkertræning

Vores Klikkeruddannelse er for dig, der gerne vil være skarp til klikkertræning. Det kan være, at du i forvejen allerede har lidt erfaring med klikkertræning, men ønsker at finpudse dine færdigheder. Eller måske du slet ikke kender til træningsmetoden, men har lyst til at prøve kræfter med den? Det kan også være, at du er uddannet instruktør et andet sted, men gerne vil undervise i klikkertræning. 

Du vil på de 11 måneder, som uddannelsen varer, blive ført grundigt gennem teorien bag klikkertræning samt lære at bruge den i praksis.

Uddannelsen er en blanding af teoretisk og praktisk undervisning. Da der vil være en del praktisk træning under uddannelsen, er det nødvendigt, at du enten har mulighed for at træne med din egen hund eller en lånehund. 

På uddannelsen vil du automatisk blive medlem af en lukket Facebook-gruppe. Her har du mulighed for at sparre med dine medkursister og løbende stille spørgsmål til din underviser på uddannelsen.

Underviser på uddannelsen er:


Du kan læse mere om uddannelsen under "uddannelsens indhold" og "praktiske oplysninger".

Synes du ovenstående lyder spændende, er du hjertelig velkommen til at ringe til Mai-Britt på 21 69 57 09 for en uforpligtende samtale.