Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Weekendseminarer

Weekendseminarer

Vores oplevelse er, at mange hundeejere ønsker at lære en masse om hundeadfærd for bedre at kunne forstå sin hund i hverdagen. Kurser om hundeadfærd for hundeejere hænger desværre ikke på træerne, da de kurser der oftest bliver arrangeret er målrettet professionelle.

Du kan også sagtens deltage på vores weekendseminarer, selvom du arbejder professionelt med hunde som f.eks. hundetræner, medhjælper på internet, veterinærsygeplejerske, hundefrisør, hundemassør etc.

Målet med vores weekendseminarer er at lære dig en masse om hundeadfærd, så du er rustet til at kunne tackle forskellige hverdagssituationer på en hensigtsmæssig måde. Det at kunne forstå hvorfor hunde gør, som de gør, er i høj grad med til at forebygge mange uheldige situationer og ikke mindst en masse adfærdsproblemer. Og én af de helt store sidegevinster er, at det samtidig styrker din og din hunds relation.

Vores intention er også at skabe et rum, hvor du kan mødes med andre hundeinteresserede. Et sted hvor du kan udveksle erfaringer og måske udvikle et fremtidigt godt netværk.

Du kan se billeder fra vores weekendseminar HER.