Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Weekendseminarer - Giv din hund kontrollen!

Giv din hund kontrollen!

Datoer/tidspunkt: Ingen p.t.
Undervisere: Mai-Britt og Bettina
Sted: 3230 Græsted
Pris uden hund: 1.850 kr. Pris med hund: 2.250 kr. 

Begge priser er inklusiv skriftligt materiale. 

Vi ved med sikkerhed, at det gør en verden til forskel, hvordan vores hunde oplever en given situation - om de føler kontrol over egen situation eller ej. Det er vores ansvar at sørge for, at vores hunde har denne følelse af kontrol, og det kan vi blandt andet gøre ved at give dem et valg.

Nu tænker du nok, jamen skal vores hunde altid have et valg? Vil der ikke være situationer, hvor det ikke kan lade sig gøre? Måske, måske ikke... det er et godt spørgsmål, som vi helt sikkert vil komme mere ind på i løbet af weekenden...

Én af de situationer som ofte ender med tvang og overgreb på hunden er dyrlægebesøg. Det er rigtig trist, især fordi vi forebyggende med ganske få midler kan gøre en stor forskel for den enkelte hund. Har din hund allerede dårlige erfaringer med dyrlægebesøg, så vil du naturligvis skulle bruge lidt længere tid på at gøre den tryg, men det er bestemt ikke en umulig opgave - og i det hele taget en opgave som du ikke bør sige nej til.

På weekendseminaret vil vi primært have fokus på frivillig håndtering hos dyrlægen, men vi kommer også ind på andre hverdagssituationer, hvor det er oplagt at give vores hunde en større grad af egenkontrol.

Seminaret vil være en god vekselvirkning mellem teoretiske undervisning, masser af sjove og lærerige opgaver samt praktisk arbejde med hundene. For at give alle kursister optimalt udbytte af seminaret, er deltagerantallet maks. 6 personer (2 personer med hund og 4 personer uden hund).

Deltager du med hund, så vil der begge dage løbende være praktisk træning, hvor du træner med din hund. Ind imellem træningsgangene er det vigtigt, at din kan opholde sig i bilen for at slappe af og lade op.

Tilmelding: Send mail til info@hundogharmoni.dk.

Din tilmelding er bindende, hvilket betyder, at du kun får dine penge retur, såfremt seminaret ikke bliver til noget. Du er dog velkommen til at sælge din plads til en anden, såfremt du bliver forhindret i at deltage.

Du skal selv medbringe egen frokost, men vi sørger for vand, varme drikke og sunde snacks.

Du kan se billeder fra vores tidligere afholdte weekendseminar HER.