Hund & Harmoni - Vi tilbyder - Weekendseminarer - Hjælp, min hund kan ikke lide andre hunde!

Hjælp, min hund kan ikke lide andre hunde!

Datoer/tidspunkt: Ingen p.t. 
Undervisere: Mai-Britt og Sarah
Sted: Afventer
Pris uden hund: 1.850 kr. Pris med hund: 2.250 kr.

Begge priser er inklusiv formiddagskaffe m/frugt, frokost, eftermiddagskaffe m/kage og skriftligt materiale! 

Du inviteres hermed til en intens weekend i hundens tegn, hvor du vil lære en masse om hunde, der ikke bryder sig om andre hunde - lige fra Frådende Fido til Forsigtige Futte...

Vi oplever alle i større eller mindre grad hunde, der reagerer på andre hunde. Enten fordi vi selv har sådan en hund, fordi vi kender nogen der har eller fordi vi møder dem på de daglige gåture.

Har du selv en hund, der har disse udfordringer, har du mærket på egen krop, hvordan det påvirker hverdagen. Det kan være, at du lufter hund på tidspunkter af døgnet, hvor andre hundeejere ikke gør det? Eller du måske helt undgår at lufte din hund af frygt for at møde andre hunde. De gåture, der skulle være en ren fornøjelse, er pludselig blevet til dit værste mareridt. 

I løbet af weekenden vil vi komme ind på følgende:

  • Hvad er normaladfærd, og hvad er ikke?
  • Hvordan forebygger du, at din hund overhovedet får denne adfærd?
  • Hvordan opstår adfærden? 
  • Kan man overhovedet gøre noget ved denne adfærd?
  • Hvordan undgår du, at din hunds adfærd eskalerer?


Weekendseminaret er en kombination af teori og praktisk arbejde med hunde. For at give alle kursister optimalt udbytte af seminaret, er deltagerantallet maks. 16 personer (2 personer med hund og 14 personer uden hund).

Deltager du med hund, får du mulighed for at afprøve de træningsteknikker, som vi gennemgår på kurset. Den praktiske træning foregår om søndagen, så det bedste for din hund vil være, at den kun er med den ene dag. Deltager du uden hund, observerer du den praktiske træning, og har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål på lige fod med dem, der træner med hund.

Uanset om du deltager med eller uden hund, så har du i løbet af weekenden mulighed for at få sparring i forhold til din egen hund.

Seminaret er også velegnet for dig, der bare ikke kan få nok af hundeadfærd, da vi kommer ind på mange spændende emner undervejs.

Ønsker du at deltage med hund, skal din hund kunne opholde sig i bilen, når vi ikke træner. 

Tilmelding: Send mail til info@hundogharmoni.dk.

Din tilmelding er bindende, hvilket betyder, at du kun får dine penge retur, såfremt seminaret ikke bliver til noget. Du er dog velkommen til at sælge din plads til en anden, såfremt du bliver forhindret i at deltage.

Du kan se billeder fra vores tidligere afholdte weekendseminar HER.