Hund & Harmoni - Shop - Viden - Alene hjemme

Alene hjemme

Udgivelsesdato: Juni 2014
Antal sider: 7
Pris: 49 kr.

I Danmark er alene-hjemme-problemer ét af de hyppigste adfærdsproblemer, vi ser blandt hunde. Vores hunde er sociale dyr, der har det bedst med selskab. Hvalpen, unghunden eller den voksne hund skal altså lære at være tryg ved at være alene hjemme.

Når vi skal forberede vores hunde på at være alene hjemme, er det vigtigt, at vi griber det systematisk an. I denne artikel kan du læse, hvordan du lærer din hvalp, unghund eller voksne hund at være alene hjemme.

Artiklen tager udelukkende udgangspunkt i hunde, der ikke allerede har haft dårlige oplevelser med at være alene hjemme. Det vil sige hvalpen, der helt fra bunden af skal lære at være alene hjemme. Det kan også være, at du har overtaget en unghund eller voksen hund, der i det tidligere hjem har kunne være alene hjemme uden problemer. Selvom hunden har kunne være alene hjemme i sit tidligere hjem, er det vigtigt også at gøre den tryg ved at være alene hjemme i sit nye hjem, hvor der uden tvivl er nye lyde, dufte samt omgivelser.

Har din hund allerede nogle udfordringer med at være alene hjemme, anbefaler vi, at du i stedet booker en adfærdskonsultation

Gengivelse og kopiering af artiklen er forbudt uden forudgående aftale med Hund&Harmoni.

Ordreblanket: