Hund & Harmoni - Shop - Softies

Softies

Salg: På træningsbanen
Pris: 1 pose 30 kr. 
Vægt pr. pose: 200 g

Softies er små lækre bløde godbidder, som egner sig perfekt til træning. De findes i følgende smagsvarianter: Vildt, buffalo, laks, ost, kylling, struds, and, hest, kanin og lam.

LIDT OM GODBIDDER:

Godbidder bør altid kun udgøre en mindre del af din hunds daglige energiindtag.

Ønsker du at give din hund godbidder uden nogen form for tilsætningsstoffer, kan du købe kød af høj kvalitet og efterfølgende KOGE eller TØRRE det og skære det i mindre tern.

Hvis du træner EKSTRA MEGET og derfor bruger EKSTRA MANGE kødgodbidder, skal du være opmærksom på, at der kan opstå en næringsstofubalance. Det er især kalcium- og fosforbalancen som påvirkes, hvis hunden får mange kødgodbidder. Det er heldigvis ikke et problem, idet du så bare regner kødgodbidderne med som en del af din hunds daglige foderration.

Hvis du gerne vil skrue lidt ned for kødforbruget, men stadig gerne vil undgå tilsætningsstoffer, kan du supplere med hjemmelavede vegetariske godbidder, hvis din hund kan lide det.

Nu ved vi godt, at det ikke er alle, der ønsker at bruge den ekstra tid på selv at lave godbidder, så derfor har vi et lille udvalg af færdiglavede godbidder, som alle har været under Hundefodernørdens lup. På baggrund af de tilgængelige oplysninger om produkterne konkluderer hun:

"Man kan sammenligne godbidderne med de "sundere" forarbejdede slik- og snackvalg hos os mennesker. Altså forarbejdede produkter af ok kvalitet, men som også indeholder en del tilsætningsstoffer og ingredienser, som naturligvis ikke bør indtages i større mængder og udelukkende som et supplement til et godt og sundt fuldfoder."

OBS! Har din hund tendens til overvægt, har den svært ved at fordøje fedt, er den nyresyg eller andet, så er det ikke helt lige meget, hvilke godbidder du vælger. Vi anbefaler derfor, at du konsulterer en dygtig ernæringsekspert, som ved, hvad der egner sig bedst til lige netop DIN hund!